Caraş-Severin, Romania

TEREGOVA – Kinder Cup Teregova a avut loc duminică, 17 septembrie, și s-a desfășurat exact așa cum și-au dorit organizatorii, mai ales că este pentru prima dată când la Teregova s-a organizat un turneu de copii cu echipe din alte județe!

La acest turneu au participat copii de la cluburile Retezatul Hațeg, Sport Kids Drobeta-Turnu Severin, CSM Resița, CFR Timișoara, Mundo Reșița si gazda turneului, Mundo Teregova.

„Duminica trecută, localitatea Teregova a fost în sărbătoare, deoarece a avut pentru prima dată șansa să organizeze un turneu juvenil, la cate au participat șase cluburi din patru județe. Peste 100 de copii născuți în anul 2015 și mai mici au jucat fotbal și au făcut spectacol pe terenul sintetic din localitate. În total au fost 21 de partide foarte antrenante, spectaculoase, iar atmosfera a fost superbă. Am văzut la acest turneu copii fericiți, iar timp de 10 ore cât a durat turneul, Teregova a fost în sărbătoare. Ne-am bucurat că am reușit să aducem echipe din patru județe, la final toți copiii au fost învingători și au primit medalii. Echipele au primit diplome și sper să ne revedem în aceeași formulă și la alte evenimente organizate tot de noi sau de alte cluburi. Vom încerca ca, în fiecare an, Teregova să aibă parte de câte un turneu și ne dorim ca fiecare locație unde avem noi filiale să beneficieze de cel puțin un turneu pe sezon, de o asemenea anvergură. Mulțumim tuturor echipelor participante, dar și părinților pentru că-i susțin pe cei mici să joace fotbal. Acest eveniment nu putea să aibă loc fără implicarea lui Ionuț Lungocea, adică antrenorul care se ocupă de filiala noastră de la Teregova și care a reușit să strângă un număr impresionant de copii. De asemenea, mulțumim Primăriei, doamnei primar Maria Damian, dar și deputatului Marius Damian din Teregova, care ne-a ajutat în organizarea acestui turneu de fotbal juvenil.”, a spus Nicu Belcea, managerul administrativ de la Mundo.

JCS-Ștefan Moraru