Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin vede în preşedintele CJ Bihor o soluţie pentru a repara criza guvernării, sugerându-i şi câteva idei în acest sens!

„Dle Bolojan, îndrăznesc să vă abordez întrucât e belea mare pentru țara noastră.
(…) Cu dumneavoastră în fruntea Guvernului putem repara tot. Recuperăm timpul pierdut pentru că sunteți în asentimentul tuturor. Nu cred că există cineva care să vi se opună sau să fie împotriva numirii dumneavoastră, iar cei care înţeleg ce schimbare aţi putea aduce şi nu o doresc nu vor scoate un cuvânt. Vă iubeşte poporul şi reprezentaţi o ultimă speranță. Refaceţi alianța, reparaţi greșeala cu ministerele pierdute, lăsați-l pe Drulă la Transporturi pentru că a făcut treabă bună, recuperați celelalte două ministere, chiar şi cu funcţia de la Camera Deputaţilor în schimb, iertaţi-i pe toți ceilalți, păstrați UDMR pentru că au locul lor binemeritat în toate guvernele din 90 încoace și gata cu criza. Şi nu uitați de Ludovic Orban pentru că el e în sufletul sutelor de primari. Chiar dacă o fi şi greşit… Puteţi să faceți asta. Nu ne lăsați pe mana PSD-ului cu un guvern minoritar. Aveti șansa să reparați toată porcăria asta. Aproape că si obligația…“, i-a sugerat Romeo Dunca lui Bolojan.

Şeful judeţului susţine că nu vrea să fie pus în situaţia de a-şi căuta un alt partid: „Nu doresc să-mi caut un alt partid. În combinație cu ei nu putem câștiga niciodată nimic. Despre PSD vorbesc. Cu atât mai mult cu cât am început să-i cunosc pe cei din PNL. În special pe primarii din județ, care sunt oameni deosebiți. Harnici și îndurători. Sunt puternici pentru că ani de zile au fost umiliți și nu au trădat fugind din partid atunci când li s-a cerut. În PSD au fost si încă sunt mulți oameni de calitate, dar cine are azi putere acolo, e vai si amar… Așa vă rog!“.

JCS–N.C.