Dunca îi cere lui Bolojan „să nu lase România pe mâna PSD“! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin vede în preşedintele CJ Bihor o soluţie pentru a repara criza guvernării, sugerându-i şi câteva idei în acest sens!

„Dle Bolojan, îndrăznesc să vă abordez întrucât e belea mare pentru țara noastră.
(…) Cu dumneavoastră în fruntea Guvernului putem repara tot. Recuperăm timpul pierdut pentru că sunteți în asentimentul tuturor. Nu cred că există cineva care să vi se opună sau să fie împotriva numirii dumneavoastră, iar cei care înţeleg ce schimbare aţi putea aduce şi nu o doresc nu vor scoate un cuvânt. Vă iubeşte poporul şi reprezentaţi o ultimă speranță. Refaceţi alianța, reparaţi greșeala cu ministerele pierdute, lăsați-l pe Drulă la Transporturi pentru că a făcut treabă bună, recuperați celelalte două ministere, chiar şi cu funcţia de la Camera Deputaţilor în schimb, iertaţi-i pe toți ceilalți, păstrați UDMR pentru că au locul lor binemeritat în toate guvernele din 90 încoace și gata cu criza. Şi nu uitați de Ludovic Orban pentru că el e în sufletul sutelor de primari. Chiar dacă o fi şi greşit… Puteţi să faceți asta. Nu ne lăsați pe mana PSD-ului cu un guvern minoritar. Aveti șansa să reparați toată porcăria asta. Aproape că si obligația…“, i-a sugerat Romeo Dunca lui Bolojan.

Şeful judeţului susţine că nu vrea să fie pus în situaţia de a-şi căuta un alt partid: „Nu doresc să-mi caut un alt partid. În combinație cu ei nu putem câștiga niciodată nimic. Despre PSD vorbesc. Cu atât mai mult cu cât am început să-i cunosc pe cei din PNL. În special pe primarii din județ, care sunt oameni deosebiți. Harnici și îndurători. Sunt puternici pentru că ani de zile au fost umiliți și nu au trădat fugind din partid atunci când li s-a cerut. În PSD au fost si încă sunt mulți oameni de calitate, dar cine are azi putere acolo, e vai si amar… Așa vă rog!“.

JCS–N.C.

6 Comentarii

 1. Iulicafarafrica Reply

  Corect pe naiba! Ficusului de la Cotroceni nu-i trebuie „premieri” de tipul lui Bolojan! Nici combinatorilor de la București nu le trebuie Bolojan! Ce trebuie țării și populației e ultima grijă a lor! Fiecare partid încearcă să câștige ceva și nu-i interesează că țara e in criză.
  PS- Cam toate județele au nevoie de un Bolojan! Din păcate noi ne-am ales cu Dunca!

  • Fii corect si tu, lulica!
   Pe iohanis noi toti l-am trimis la Cotroceni. In mandatul asta si-a dat arama pe fata.
   Pe combinatorii de la Bucuresti tot noi i-am trimis acolo si sunt oamenii de la noi din judete. Asa ca nu te fura Bucurestiul.
   Iar cu Dunca ce e gresit? A promis numai si nu a facut nimic intr-un an. Nu a facut spitalul de la zero. Nici autostrazi interjudetene, nimic.
   Fura Dunca, nu?! Ca nu are bani.
   mai lulica, fii corect!

  • Bolojan a ajuns politicianul tipicar, un anonim la CJ Bihor planșe mape și planuri, Nica dispune de el la orice oră ca performanță, într-un an aproape a făcut alternativa Timișoarei, lărgirile la 4 benzi spre A1 respectiv Moșnița Nouă și a asfaltat peste 100 km de șosele județene, descărcarea la Sânandrei a început și a pus pe orbită proiectele stadionului și polivalentei.

  • Daca nu te alegeai cu Dunca, ramaneai prost sa te uiti la gropile plombate de socialisti de toti banii. Asa cum Popa are ce arata in urma mandatelor lui, la fel si Dunca dupa 4 ani va lasa in urma lui suficient de multe lucruri palpabile. Nu a trecut nici un an si ai uitat furturile, cumetriile si imaginea cenusie a unui judet ce nu a cunoscut decat binefacerile socialismului.

 2. …pe mana voastra e mai bine ???
  oare este vre-o diferenta de trai intre 2019 si 2021 ???
  dar ….mergem inainte … ca inainte a fost mai bine 🙂
  ati pus parcarile cu plata …si drumurile in resita sunt un dezastru….
  mai si spunea unul ca ” atat cat voi fi eu primar nu se vor mai plati parcarile in resita ” … nici nu stiu mai este primar ??? sau ….

Adaugă comentariu