Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac va încheia acest sezon competițional pe locul al treilea în play-out-ul din Seria a VII-a al Ligii 3! După înfrângerea de-a dreptul rușinoasă când s-au făcut de râs la Universitatea Craiova 2, fiind surclasați cu 12-0, elevii lui Mircea Manu au învins cu scorul de 2-1 pe CS Gilortul Târgu Cărbunești!

Legat de jocul cu Gilortul, antrenorul Mircea Manu a spus: „După cele mai urâte furtuni, vine și cel mai frumos soare. Pot spune că după o săptămână neagră, în care rezultatele au fost neașteptate în fața echipelor din Craiova, în cele din urmă am reușit să ne adjudecăm victoria cu Târgu Cărbunești. Am câștigat la același scor cu care am început campania mea de antrenorat la Lupac. Am venit după un alt antrenor și tot în fața acestei echipe am câștigat, tot cu 2-1. Atâta timp cât ne adunăm și suntem concentrați 100% la orice meci, nu ne poate învinge nimeni. Am fost conduși încă de la jumătatea primei reprize printr-o execuție frumoasă a jucătorului Pîrcălabu de la Târgu Cărbunești, dar am reușit să strângem rândurile și am egalat imediat prin Avramovici. Spre finalul primei reprize a venit al doilea gol al nostru prin Jinga și am intrat la pauză în avantaj. Am intrat bine în meci și în repriza a doua, am ratat câteva ocazii de a înscrie, dar până la finalul meciului nicio echipă n-a mai înscris. Cum am mai spus de atâtea ori, important este să înscriem un gol mai mult decât adversarul. Se pare că băieții au înțeles ceea ce le-am cerut. Urmează ultima etapă, vom juca la Turceni, unde sperăm să finalizăm cu bine acest campionat.”

Pe primul loc se află Universitatea Craiova 2 cu 49 de puncte, urmată de CS Gilortul Târgu Cărbunești cu 41, iar pe 3 este Voința Lupac cu 32. Pe poziția a patra se află Jiul Petroșani cu 26, urmată de Turceni cu 21 și FCU Craiova 2 cu 19 puncte. Partida dintre CSO Turceni și Voința Lupac va fi pe 25 mai, de la ora 18 și va conta pentru etapa a X-a a play-out-ului.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea