Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a remizat joi, 30 noiembrie, scor 2-2, cu CSC Șelimbăr, în etapa a XV-a a Ligii 2!

Echipa pregătită de Flavius Stoican a început curajos acest meci, iar Andrei Burlacu a deschis scorul în minutul 7, printr-un șut din afara careului. În minutul 20, Șelimbăr a înscris la prima ocazie mai clară prin Marvin Schieb, care a reluat mingea în poarta goală din interiorul careului mic. Monea de la Șelimbăr putea face 2-1 în minutul 31, dar șutul său a lovit bara porții apărate de Rus. Rosso-nerii n-au început bine partea secundă a meciului, iar în minutul 47 Berisha a adus în avantaj echipa gazdă, care a trimis în poartă balonul respins de Rus, după șutul lui Năstăsie. În minutul 88, Marian Drăghiceanu a dat lovitura și a marcat printr-un voleu de zile mari din interiorul careului, ducând astfel scorul la 2-2. Echipa din Valea Domanului este neînvinsă de patru jocuri în Liga 2 și termină anul 2023 la mijlocul clasamentului, cu 20 de puncte obținute în 15 partide.

CSM Reșița: I. Rus – Bărboianu (Mediop Ndiaye 57′), Erico da Silva, Rimovecz – Gomboș, Dudea (cpt.), D. Fărăgău (Fr. Cristea 76′), Fota (Chera 71′) – Drăghiceanu, Andr. Burlacu (Al. Negru 76′) – Lascu (Cip. Rus 57′). Rezerve neutilizate: Ct. Căpățână – Cega, Al. Sabău, Dolghi. 

Campionatul Ligii 2 se va relua pentru Reșița pe data de 24 februarie 2024, când rosso-nerii vor primi vizita echipei CSA Steaua București.

JCS-Ștefan Moraru