Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Ajuns la vârsta maturităţii politice, după ce a fost prefect, ministru secretar de stat, preşedinte de Consiliu Judeţean şi deputat în Parlamentul României, preşedintele PSD Caraş – Severin, Silviu Hurduzeu ţinteşte cea mai importantă funcţie la nivel judeţean.

Un om echilibrat şi serios, cu şcoala făcută la timp, apreciat în comunitate şi cu susţinere de la Centru, Hurduzeu consideră că există o oportunitate uriaşă pentru dezvoltarea judeţului în următorii patru ani dacă, pe 9 iunie, cărăşenii vor vota oferta electorală a Partidului Social Democrat. Împreună cu echipa sa, formată din oameni cu experienţă dovedită în administraţie din toate colţurile Caraşului, Silviu Hurduzeu propune cea mai ambiţioasă strategie de guvernare judeţeană de după Revoluţie.

„Mizez pe echipă pentru că doar împreună putem construi pentru Caraş – Severin. Preşedintele Consiliului Judeţean trebuie să fie liderul de care avem nevoie, dar el trebuie să ştie să conducă eficient echipa. Faptul că peste 50 de primari din Caraş din totalul de 77 de unităţi administrativ – teritoriale cred în proiectul meu şi mă susţin pentru preşedinţia CJ mă face să spun că am capacitatea de a aduce oamenii împreună pentru atingerea unor obiective importante. Ştiţi cu toţii că urăsc scandalul şi că sunt un om echilibrat şi de onoare. Eu vreau să construiesc, mă bazez pe echipă şi pe acel bun-simţ tradiţional celor din Banatul Montan. Oamenii s-au săturat de gâlceavă, de scuze şi de invocarea grelei moşteniri. Pe bună dreptate, ei aşteaptă soluţii. Acestea există şi sunt cuprinse în programul PSD de guvernare judeţeană. Pentru a le pune în practică, avem nevoie de votul cărăşenilor pe 9 iunie.”, a declarat Silviu Hurduzeu.

Liderul PSD susţine că există oportunităţi importante şi că acest moment nu trebuie ratat. Continuarea experimentului politic nefericit care a generat blocaje sistematice în ultimii patru ani ar fi dezastruoasă pentru Caraş – Severin.

„Un individ care ştie doar să distrugă şi să înjure nu se poate schimba. Dacă nu a învăţat în patru ani Codul Administrativ – Biblia oricărui ales local – nu o va face niciodată. Până la urmă, alegerea pe care trebuie să o facă locuitorii din Caraş – Severin este simplă: construim în mod serios lucrând în echipă şi atunci singura opţiune este PSD sau oferim continuitate întâiului scandalagiu al judeţului. Îmi doresc foarte mult să redăm judeţul cărăşenilor. Pentru mine este foarte important ca votul din 9 iunie să genereze optimism şi să-i aducă pe oameni laolaltă, pentru că, împreună, ne va fi mai uşor să ajungem acolo unde ne dorim şi ne propunem.”, susţine preşedintele PSD Caraş – Severin.

Social – democraţii cărăşeni mizează pe un program de guvernare judeţeană construit pe trei piloni:

1. PSD evidenţiază cele mai importante proiecte de infrastructură mare din istoria Caraşului: a) Drumul expres care leagă Banatul de Oltenia (Filiaşi – Lugoj); b) Reabilitarea liniei de cale ferată care leagă Craiova de Drobeta Turnu Severin şi, mai departe, de Caransebeş; c) Modernizarea celor 162 km ai liniei de cale ferată Caransebeş – Timișoara – Arad în baza unui contract în valoare de 8,77 miliarde lei; d) Centura Reşiţei se face cu fonduri de la Ministerul Transporturilor, responsabilitatea fiind descentralizată către primărie; e) Există fondurile pentru centura Bocşei care trebuie făcută în acelaşi regim ca la Reşiţa.

2. Social – democraţii vorbesc despre un amplu proces de reindustrializare a judeţului prin atragerea de investitori. Primii paşi au fost făcuţi: a) Combinatul de la Oţelu Roşu a fost achiziţionat de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, cel mai important constructor român; b) UCM Reşiţa a fost achiziţionată de Hidroelectrica; c) Arsenal Reşiţa a semnat un contract pentru realizarea de obuze la standarde NATO cu o firmă din Marea Britanie.

3. Cel mai important partid din judeţul Caraş – Severin (PSD) solicită ieşirea din starea de izolaţionism a judeţului Caraş – Severin. Se pot construi relaţii cu instituţii şi entităţi care să ne ajute să dezvoltăm judeţul. Din această perspectivă, Silviu Hurduzeu, un lider politic foarte apreciat la nivelul PSD şi la Bucureşti, poate garanta că judeţul nostru va primi sprijinul de care are nevoie.

„Sunt idei, sunt proiecte, există o echipă puternică, dar, poate mai important, Silviu Hurduzeu a devenit liderul politic de care judeţul meu natal are atât de mare nevoie. Silviu poate să meargă şi să deschidă orice uşă a unei instituţii publice şi să vorbească de la egal la egal cu oricine. Are forţă politică şi legitimitate. Este respectat la nivelul partidului şi nu va mai trece mult timp până să devină un lider politic naţional important, lucru care va ajuta foarte mult judeţul Caraş – Severin. Pe 9 iunie, cărăşenii trebuie să aleagă viziunea ambiţioasă, cea care garantează progresul.”, a declarat Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor şi prim-vicepreşedinte PSD.

Comandat de Partidul Social Democrat Caraş-Severin. Executat de NV WOTAN MEDIA. Cod mandatar financiar 21240002