Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În viitorul mandat, liberalii reșițeni propun electoratului o schimbare radicală a tuturor cartierelor reșițene, fapt care ar putea da Reșiței strălucirea de altădată!

Administrația reșițeană, condusă de primarul Ioan Popa, a demonstrat că SE POATE și la Reșița. Mandatul ce tocmai se încheie a fost unul cât se poate de relevant în materie de realizări pentru municipiul de pe malul Bârzavei.

Suntem la finalul unui mandat care a transformat Reșița într-un mod radical. Unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale edilului Ioan Popa, introducerea tramvaiului, este pe cale să fie finalizat. Acest lucru a fost posibil datorită unei ECHIPE formate de Nelu Popa în jurul său. Iar reșițenii au înțeles acest lucru și i-au dat edilului liberal o largă majoritate la alegerile din 2020. Lucrările edilitare și proiectele propuse reșițenilor în acești ultimi 4 ani sunt răspunsul lui Nelu Popa și al ECHIPEI pentru votul de la precedentele alegeri locale.

Pentru a avea continuitate, echipa liberală de la PNL Reșița s-a întărit și vine cu o ofertă electorală greu de refuzat – RECONSTRUCȚIA REȘIȚEI. În viitorul mandat, liberalii reșițeni propun electoratului o schimbare radicală a tuturor cartierelor reșițene, fapt care ar putea da Reșiței strălucirea de altădată. Și nu vorbim doar de promisiuni, ci de faptul că timp de 8 ani, de când Nelu Popa a preluat destinul reșițenilor, acestea s-au transformat în FAPTE. Iar acest lucru a fost posibil datorită echipei ce s-a închegat în jurul lui Nelu Popa și care a lucrat împreună cu el pentru a pune în practică viziunea doctrinei liberale în folosul reșițenilor.

Nelu Popa aduce întăriri de TOP în echipa de la Consiliul Local Reșița!

Așadar, echipei liberale i s-au alăturat trei nume noi ce pot duce colaborarea administrativă dintre Consiliului Local și primar la un alt nivel. Dedicați serviciului public și cu performanțe notabile în plan profesional și personal, cele trei noutăți sunt: Lorența Ramona Ganțolea – medic pediatru, șef Secția Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița; Iulian Bura – medic primar Secția Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, președinte Asociația ATI Reșița 2019 „Șansă la Viață“, și Cosmin Măruță – antreprenor, creatorul brandurilor Marcos Imobiliare și Marcos Apartments Reșița. Cei trei se alătură deja performantei echipe a edilului Popa și suntem convinși că prin aportul lor echipa liberală va fi la fel de performantă și-n următorii 4 ani.

ECHIPA propusă de PNL Reșița la Consiliul Local, cu nume, profesie și ocupație, este următoarea: Ioan Popa – inginer, primar; Alexandru Borza – inginer, pensionar; Mădălina-Miruna Chiosa – cadru didactic​, viceprimar; Adrian-Laurențiu Dacica – profesor, viceprimar; Daniel-Mircea-Florin Călin – economist, director general; Raul-Andrei Siladi – medic, medic; Lucia-Elena-Carmen Peia – profesor, consilier școlar; Bogdan-Nicolae Matichescu – inginer​​, tehnician; Dragoș-Ciprian Burtea – economist, administrator; Tom-Lucian Huruială – tehnician​​, antreprenor; Lorența-Ramona Ganțolea – medic, medic șef; lulian Bura – medic, medic primar; Nelu Mladin – IDM​​​, șef stație CFU; Cosmin Măruță – economist, administrator; Ovidiu Roșu – inginer, pensionar; Cristian-Nicușor Brici – manager, pensionar; Caius-Claudiu Șandru – economist, gestionar; Radu-Dan Predescu – medic, medic specialist; Bianca-Maria Dîmbu – asistent social, operator ambalare; Adrian-Daniel Constantin – antreprenor, antreprenor; Constantin Melinceanu – maistru, pensionar; Florin-Daniel Ungureanu – inginer, administrator; Florin Bezergheanu – economist, director; Vasile Damian – administrație, pensionar; Dănuț Jurubescu – economist, administrator; Corvin Drăghici – inginer, administrator; Dorin-Nicolae Bistrian – economist, administrator.

Pe 9 iunie votăm lista liberală pentru Consiliul Local (poziția 3 pe buletinul de vot) și continuăm să RECONSTRUIM Reșița cu ECHIPA lui Nelu Popa.

Comandat de PNL Filiala Caraş-Severin. Executat de SC NV WOTAN MEDIA SRL. Cod mandatar financiar 21240015

5 Comentarii

  1. Ce îmi place in campania asta electorală. Cică in viitorul mandat își propun o schimbare majora. Dar ce drequ nu ai făcut-o o in 8 ani pe care i-ai avut la dispoziție??? Întreb doar. E plina Românica de promisiuni luna aceasta, dar după 9 iunie o să fie O liniște totală. O să vedeți și vă convingeți.

  2. Jos palaria pentru omul acesta si echipa lui. Culoarea politica nici nu conteaza in cazul lor. Au dat viata unui oras care a fost mort atatia ani. Eu zic ca daca mai au nervi sa investeasca 1-2 mandate in ritmul acesta, se va schimba complet orasul. Bravo

    • Vă place calitatea lucrărilor executate în oraș? Decât multe și executate sub orice critică, mai bine mai puține și de calitate.

  3. Groparii Resitei ! V-ati dat examenul in cei 8 ani ! Multumim ,ne-ati convins dar NU ne mai trebiuie !

  4. Dacă le spui la acești domni în frunte cu primarul ce nemulțumiri ai în legatura cu orașul spun că ai ceva cu ei că le vrei răul . Am și eu o întrebare Domnilor aveți ceva cu noi? acum în campanie electorală ca după sigur nu ne mai băgați în seamă

Adaugă comentariu