Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Directorul CSM Reșița, Cristi Bobar, a avut o discuție cu președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, pe care-l cheamă să vină în sprijinul echipei în noul sezon al Ligii 2!

CSM Reșița ar avea nevoie de un buget de aproximativ 1 milion de euro pentru a putea face față cheltuielilor necesare pentru întregul campionat al Ligii 2. Deocamdată, finanțarea echipei este asigurată de către Primaria Reșița și de mai mulți sponsori privați.

„Pe ultima sută de metri încercăm să punem la punct ce mai putem la stadion. Am avut o discuție cu primarul Ioan Popa și în cel mai scurt timp vom renova tribuna a II-a. Așteptăm oferte și vom începe să schimbăm scaunele și tot ceea ce mai este necesar. Avem deja vestiare noi pentru juniori, iar în câteva zile vor fi racordate și la apă. În ultima perioadă am alergat după sponsori și cred că în zilele următoare vom semna un parteneriat cu o societate importantă din Reșița. De asemenea, am discutat și cu președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, cu Romeo Dunca, și mi-a transmis că va face tot posibilul să vină lângă noi. Vom vedea sub ce formă vom fi ajutați și l-am rugat să primim acest sprijin cât mai repede. Din ce știu, Consiliul Județean poate aloca bani doar pe proiecte și aceștia se pot cheltui doar pe echipamente, deplasări sau vitaminizare. Deci, avem nevoie de acei bani cât mai repede, deoarece echipa este în competiție, a început campionatul și nu ne va ajuta prea mult dacă aceste fonduri vor veni în pauza de iarnă. Cred că Romeo Dunca a înțeles situația și îl rog să ni se alăture, pentru că această echipă este a județului. Avem nevoie de cât mai muți parteneri, sponsorii care au fost în Liga 3 vor continua alături de noi și le mulțumesc pe această cale. Oricine este binevenit alături de noi. Nu cred că există un interes politic la fotbal și cred că proiectul va trece. Eu nu sunt un președinte pus politic și nu văd de ce n-ar trece acest proiect. Cred că și ceilalți consilieri județeni vor vota pentru CSM Reșița. Ca să ne facem o idee, bugetul echipei de fotbal pentru Liga 2, pentru a putea face față, ar trebui să fie de 1 milion de euro. În sezonul trecut, bugetul din Liga 3 a fost de 400.000 de euro.”, a spus Cristi Bobar, directorul CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru