Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Evenimentul programat anul acesta pe data de 12 mai a reușit deja să adune oferte destul de variate, disponibile la angajatorii cărășeni, pornind de la munca necalificată, până la locurile destinate persoanelor cu studii superioare, care, deocamdată, se adresează în exclusivitate inginerilor! 

Evenimentul se va derula începând cu ora 9, în cafeneaua din centrul universitar reșițean, iar participarea este gratuită atât pentru angajatori, cât și pentru cei interesați de un loc de muncă.

Până la această dată au fost identificate 141 de locuri de muncă vacante ce vor fi disponibile la bursă, în următoarele meserii: muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, lăcătuș, confecționer asamblator articole textile, controlor calitate, muncitor necalificat în confecții, femeie de serviciu, operator la mașini unelte semiautomate si automate, agent curățenie, electrician, sudor, agent securitate, manipulant mărfuri, tehnician electromecanic, asistent relații publice si comunicare, frezor, operator la mașini unelte cu comanda numerica, strungar, vânzător, mașinist utilaje, mecanic auto, magazioner și tehnician analist calitate.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 8 locuri de muncă în meseriile: inginer calitate, inginer mecanic, inginer electrotehnist, inginer electromecanic și inginer automatizări.

„Obiectivul principal al bursei generale a locurilor de muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant. Această Bursă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional, precum și agenților economici, care pot să recruteze personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.“, informează instituția organizatoare a evenimentului, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Agenții economici care doresc să participe la Bursă își pot depune în continuare ofertele de locuri de muncă vacante la sediul Agenției din Reșița (str. Traian Lalescu nr. 17, tel. 0255/212160) sau le pot transmite pe e-mail, la adresa ajofm.cs@anofm.gov.ro.

JCS-A.M.