VIDEO! Opt percheziţii pentru droguri la Caransebeş! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Cel de-al doilea municipiu al judeţului a fost pe lista Zilei Z, promisă de ministrul Vela împotriva grupărilor de crimă organizată!

Ministrul Marcel Vela anunţa Ziua Z în România, cu sute de descinderi şi percheziţii la grupările de crimă organizată. Iar astăzi, de dimineaţă, procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate au pus în scenă 489 de percheziţii şi 130 de descinderi în toată ţara. În Caraş-Severin, acţiunile s-au concretizat în opt percheziţii domiciliare, la Caransebeş, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

„La adresele percheziționate au fost descoperite și ridicate droguri de risc, obiecte folosite la mărunțirea și pregătirea drogurilor pentru vânzare, obiecte folosite la consumul de droguri, două culturi indoor de plante de canabis, în diferite faze de creștere, formate din peste 100 de ghivece, instalații artizanale folosite la cultivarea drogurilor, telefoane mobile și diverse înscrisuri. Opt bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani, vor fi conduși la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Caraș-Severin, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere“, informează anchetatorii.

Din cercetări a reieşit faptul că oamenii făceau afaceri cu droguri încă din 2017. Cei opt le aduceau de la Timişoara, de la diverse surse, apoi le vindeau în zona municipiului Caransebeş, în schimbul unor sume începând cu 50 de lei gramul.

JCS-A.M.