Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Prezente de la sfârșitul săptămânii trecute, utilajele au dat startul lucrărilor de reabilitare și modernizare!

Șeful județului, prezent la fața locului, a surprins detaliile: „La Răcășdia, în timp ce utilajele, unul câte unul, se aliniau în apropierea drumului județean, am văzut pe fața locuitorilor uimirea. Niciodată interesele unor politicieni nu trebuie să țină în loc un proiect care face bine pentru locuitori!“

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean, s-a referit la blocajul din ședința extraordinară care a pus în discuție reducerea costurilor. Proiectul nu a fost aprobat, dar lucrările au fost demarate cu toată opoziția lui Crina et co, fiind făcute după vechiul proiect, costurile urmând oricum să se reducă pe măsura derulării acestora. Pentru că se vor deconta, așa cum preciza șeful județului, doar ce se face la fața locului.

„Cu reduceri de costuri și fără rabat la calitate, o să finalizăm modernizarea completă a drumului județean Răcășdia – Vrăniuț, după 35 de ani de promisiuni neonorate față de locuitorii acestei zone! Această lucrare va fi și cea mai rapidă lucrare de modernizare de drumuri din istoria Consiliului Județean. În 60 de zile, drumul devine complet accesibil.“, a încheiat Dunca.

JCS-A.M.