Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – …şi dotată cu de toate va fi gata anul viitor pentru Liceul Teologic Baptist din Reşiţa. Conform primarului Ioan Popa, lucrările demarează astăzi, 15 noiembrie, fiind vorba despre o investiţie de 4,7 milioane lei finanţată de Compania Naţională de Investiţii!

Sala de sport va avea parter şi etaj, va dispune de suprafeţe de joc pentru baschet, tenis şi volei, vestiare dotate complet şi 102 locuri pentru spectatori”, reţinem dintr-o postare recentă a edilului Reşiţei. Conform aceleiaşi postări, viitoarea investiţie se va derula pe o suprafaţă de 2.290 mp şi va cuprinde şi amenajarea zonelor exterioare. Concret, vor fi amenajate o zonă verde, o parcare şi un drum de acces. „Mulţumim doamnei Manuela Irina Pătrășcoiu, directorul general al CNI, pentru sprijinul acordat în realizarea acestei investiții”, încheie primarul.

Am solicitat informaţii suplimentare de la Andrei Apostol, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa. „Luni se va face vizita în teren şi amplasamentul va fi preluat de către constructor. Viitoarea sală de sport va fi ridicată vizavi de Liceul Baptist, pe actuala incintă a curţii şcolii nr. 7”, a completat Apostol. Din aceeaşi sursă, reţinem că va fi reabilitată şi vechea sală de sport a şcolii nr. 7, fiind inclusă în proiectul de reabilitare a acestei şcoli. Pentru sala de sport a Liceului Baptist, termenul de finalizare este de 11 luni. Asta înseamnă că, cu puţin efort, elevii vor putea folosi sala de sport odată cu începerea viitorului an şcolar.

JCS-Ionel Ivaşcu