Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Câte vehicule dețineți, care e scopul principal al deplasărilor sau ce mod de transport preferați, sunt doar câteva din întrebările la care municipalitatea așteaptă răspunsul reșițenilor pentru un transport modern și civilizat!

„Suntem în proces de actualizare al Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Reșița, ne spune primarul Ioan Popa. Acesta reprezintă un plan strategic conceput pentru a satisface nevoile de mobilitate ale persoanelor și întreprinderilor din orașe și împrejurimile lor, pentru o mai bună calitate a vieții. Astfel, vă rugăm să aveți amabilitatea de a ne sprijini în demersul nostru de a îmbunătăți mobilitatea și calitatea vieții în orașul nostru prin completarea acestui chestionar . Acesta conține 20 întrebări și nu vă solicită informații privind identitatea (chestionarul este trimis anonim). Durata de completare a chestionarului este de aproximativ 12 minute“.

Planul urmăreşte atragerea de finanţări pentru proiecte ce vizează sectorul transporturilor, asigurarea de opţiuni diferite pentru ca fiecare destinaţie să aibă acces la servicii esenţiale, în condiţii de siguranţă, cu poluare redusă, cu mijloace eficiente şi rentabile, de calitate şi atractive pentru peisajul urban, în beneficiul cetăţenilor şi agenţilor economici în general.

JCS-A.M.