Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Lucien Hora și Mircea Pădurean au primit titlul de Maeștri ai Sportului la Gala Campionilor 2022, organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv!

„La această gală au fost foarte personalități din lumea sportului cu motor și cred că acest titlu mi-a fost acordat pentru cariera de 30 de ani de viteză în coastă. Sper să mai pot face această activitate, iar dacă nu, aș putea să-i ajut pe colegii mei cu experiența mea. Vom vedea dacă vom găși fonduri, o să am o discuție cu Bogdan Cuzma, să vedem ce se mai întâmplă cu Lola, că acesta ar fi primul obiectiv, să pot să o pun iarăși pe roate. Dacă nu, să vedem cu altă mașină. Sper ca și la anul să putem ține încă o etapă națională la Reșița”, a spus Lucien Hora.

„Federația s-a revanșat foarte mult cu această festivitate de premiere, care pe mine m-a încântat. M-a onorat nominalizarea pentru acordarea acestei distincții de Maestru al Sportului. Am privit-o ca o încununare a întregii munci depuse de-a lungul celor aproape 20 de ani de automobilism. Am participat cu mare drag. Am fost foarte fericit că m-am întâlnit cu foarte mulți foști colegi, actuali colegi și am depănat multe, multe amintiri. A fost foarte, foarte frumos acest moment. Legătura mea cu motorsportul rămâne una sufletească”, a declarat și Mircea Pădurean.

JCS-Ștefan Moraru