Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, și 62 la sută dintre angajaţii unităţilor de învăţământ din judeţ s-au vaccinat anti COVID!

„Până la ora actuală, 2.353 de persoane s-au vaccinat împotriva virusului SARS-COV-2 cu cel puţin o doză, angajaţi ai sistemului de învăţământ preuniversitar din judeţul Caraş-Severin, din totalul de 3.790, respectiv personal didactic, didactic auxiliar şi nedidactic, ceea ce reprezintă un procent de vaccinare la nivel judeţean de 62,08%,” ne-a spus Ion Chiosa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin.

De asemenea, şi părinţii multor elevi au decis să îi lase să se vaccineze. Mai exact, potrivit DSP Caraş-Severin, 2.624 de elevi, cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, s-au vaccinat din iunie până în prezent, iar de la începutul anului şcolar s-au vaccinat 1.171 de elevi. Trebuie precizat faptul că elevii care aleg să se imunizeze au recomandare să se vaccineze cu Pfizer şi trebuie să fie însoţiţi de unul dintre părinţi.

JCS-N.C.