Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sportivii legitimați la CSȘ și CSM Reșița au reușit să cucerească patru medalii la Campionatele Naționale ale juniorilor I și II! Gimnaștii pregătiți de Robert Bălan, Alexandru Avram și Robert Pașca au obținut trei medalii de argint și una de bronz!

Alexandru Zăpîrțan a obținut argintul la sărituri, Albert Popescu a cucerit două medalii de argint, una la inele și cealaltă la bară fixă, în timp ce Andrei Titi a luat bronzul la sărituri. De asemenea, Paul Tîrlea a fost pe 4 la individual compus, Robert Aioanei a fost pe 7 la inele, iar Alexandru Puiu s-a clasat pe 9 tot la inele.

„La final am obținut patru medalii, trei de argint câștigate de sportivii de la CSȘ Reșița și una de bronz cucerită de sportivul de la CSM Reșița. Competiția s-a desfășurat la Izvorani, la Complexul Olimpic Sydney 2000, iar acesta a fost ultimul concurs oficial din acest an. O să mai organizăm noi, în decembrie, o competiție amicală!”, a spus antrenorul Alexandru Avram, de la Clubul Sportiv Școlar Reșița.

JCS-Ștefan Moraru