Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – E.ON Energie România, partenerul pentru sustenabilitate al proiectului Via Transilvanica, lansează o nouă provocare clienților săi și îi răsplătește pentru fiecare pas parcurs pe acest traseu, acordându-le o reducere de 6 lei/kilometru la factură!

Pentru a participa la campanie este necesară selectarea opțiunii Green Steps în aplicația E.ON Myline, unde se înregistrează pașii făcuți pe Via Transilvanica. E.ON Solar Home, E.ON Life, E.ON Cool și E.ON Green Home sunt soluțiile eficiente energetic care aduc reduceri la factură pentru clienții care străbat Via Transilvanica. „Practic, soluțiile E.ON pentru care ei au optat au avantajul unui consum redus de energie, deci facturi mai mici, dar și posibilitatea de a produce și consuma energie din surse regenerabile.”, afirmă Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

„Ne bucură mult modul în care se dezvoltă parteneriatul cu E.ON, care ne-a susținut în amenajarea a 200 de kilometri din cei peste 1.400 ai traseului. În plus, cu ajutorul lor reușim să eficientizăm consumul de energie, prin instalarea de panouri fotovoltaice în campusul Tășuleasa Social, care este și un loc de popas pentru drumeții de pe traseu. Ne completăm reciproc în inițiative care înseamnă foarte mult pentru dezvoltarea comunităților locale și suntem mândri că pășim împreună pe drumul sustenabilității.”, spune Alin Ușeriu, președintele Asociației Tășuleasa Social, inițiatorul proiectului Via Transilvanica.

În campania E.ON Green Steps sunt răsplătiţi cu și mai multe reduceri acei clienți care dețin deja o soluție E.ON pentru eficiență energetică, oferindu-le 6 lei pentru fiecare kilometru parcurs pe Via Transilvanica. Reducerea maximă de care clienții se pot bucura este de 144 lei, dacă parcurg 24 km sau mai mult. În cazul în care clientul are două sau trei soluții E.ON, suma maximă se va dubla sau tripla, în funcție de caz, iar premiul total poate atinge valoarea de 432 de lei.

Vă reamintim că în județul Caraș-Severin se regăsește una dintre cele mai frumoase și cele mai lungi dintr-un județ porțiuni din traseu, Terra Banatica, peste 254 de kilometri de o frumusețe rară.

JCS-N.C.

Adaugă comentariu