Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac s-a despărțit după doar câteva luni de antrenorul Lucian Dobre!

Ajuns pe banca „croaților” în vara anului 2022, Lucian Dobre a obținut cu Voința Lupac șase succese, trei egaluri și a pierdut de șase ori, reușind să acumuleze 21 de puncte. Lupacul este pe locul 6, mai sunt trei etape de disputat, dar nu mai are șanse la play-off și va juca în play-out-ul Ligii 3.

„Clubul nostru anunță despărțirea de Lucian-Mihail Dobre! Mulțumim, Lucian Dobre! Clubul nostru a ajuns la un acord amiabil de reziliere a contractului cu antrenorul principal Lucian Dobre. Îi mulțumim lui Lucian pentru tot ceea ce a făcut pentru echipă și îi dorim mult succes în carieră!”, este mesajul clubului din Lupac. Deocamdată, conducerea Voinței nu a dezvăluit numele antrenorului care se va ocupa de pregătirea echipei în această iarnă și în ce a mai rămas din acest sezon.

Aproape trasă la indigo a fost și reacția lui Dobre după ce contractul dintre acesta și Lupac a fost reziliat: „Mulțumesc tuturor pentru susținere! Mulțumesc conducerii, mulțumesc jucătorilor și le urez mult succes! Totodată, doresc succes și viitorului antrenor!! Mult succes AFC Lupac!!!!”

Chiar dacă cele două părți s-au despărțit prietenește, se pare că șefii celor de la Lupac nu au fost mulțumiți de ratarea play-off-ului de către echipa pregătită de Lucian Dobre, mai ales că lotul a fost aproape același ca cel din sezonul trecut, când croații au fost surpriza plăcută a seriei din care au făcut parte.

Primul joc oficial pentru Voința va fi pe 11 martie, acasă, cu ACS Viitorul Șimian.

JCS-Ștefan Moraru