Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – E concluzia primarului Felix Borcean, după ce a văzut în teren stadiul lucrărilor de introducere a rețelelor de apă și canalizare în diferite zone ale municipului!

Problema a fost adusă în discuție la recenta ședință în care s-a votat bugetul municipiului, atunci când asfaltarea străzii A.I. Cuza a făcut obiectul unui amendament retras apoi de cel care l-a propus. Prilej pentru primarul Felix Borcean să tragă un semnal de alarmă asupra ritmului în care se lucrează la introducerea rețelelor de apă și canalizare pe diverse străzi, A.I. Cuza fiind una dintre acestea.

„Deși AquaCaraș și Erbașu au dat niște termene, ei sunt cu termenele depășite la toate lucrările. Proiectul vechi trebuia să se termine în 2017 și nici acum nu s-a terminat, așa că noua etapă pe care ei o parcurg acum este deja în întârziere și în Pipirig, și pe Calea Severinului, și în Valea Cenchii. Cu siguranță, acel termen de mai (pentru A.I. Cuza-n.r.) este aruncat așa, ca proiect, dar asta nu înseamnă că îl și vor atinge. Și oricum, până nu se introduc rețelele de apă și canalizare, nu se asfaltează.”, a explicat primarul Felix Borcean.

JCS-R.M.