Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Evenimentul ocupațional al anului și-a făcut un prim bilanț al ofertelor pregătite pentru vineri, 17 mai. Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment ce se va derula vineri, de la ora 9.00, la Reșița și Caransebeș – în sala Campus Caffe a universității reșițene, respectiv la Muzeul Regimentului de Graniță din Caransebeș –, a reușit să atragă 22 de agenți economici, cu 141 de locuri de muncă!

La Reșița și-au anunțat participarea 18 angajatori, ce oferă 119 posturi, iar la Caransebeș – 4 angajatori, cu 22 de posturi.

Potrivit organizatorilor, „Meseriile în care vor fi disponibile locuri de muncă la Bursă sunt: agent securitate, lăcătuș, strungar, frezor, operator introducere, validare si prelucrare date, operator la mașini-unelte cu comanda numerica , ambalator montator profile geam termopan, agent vânzări, operator mase plastice, lucrător comercial, frigotehnist, electrician, mecanic, sudor, operator CNC, expeditor internațional, bucătar, ospătar, barman, inspector asigurări, agent de asigurare, asistent relații publice si comunicare, casier, electromecanic și contabil. Pentru persoanele cu studii superioare vor fi disponibile locuri de muncă de inginer electromecanic și inginer TCM, iar pentru persoanele fără calificare, vor fi disponibile locuri de muncă de ajutor bucătar, spălător vase, femeie de serviciu și muncitor necalificat. Angajatorii interesați în selecționarea forței de muncă sunt invitați să participe la Bursă pentru a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante. Participarea la acest eveniment este gratuită.“

Angajatorii care au posturi disponibile și n-au apucat să se înscrie la eveniment pot contacta organizatorii la tel. 0255/212160 sau prin mail la [email protected].

JCS-A.M.