Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Patru tronsoane de drumuri județene se pregătesc de modernizare, faza proiectării fiind scoasă la licitație!

În urmă cu un an și jumătate, conducerea județului purta discuții cu cei de la ADR pentru obținerea finanțării pentru nu mai puțin de 19 tronsoane de drumuri județene problematice în Caraș-Severin. Și iată că acum asistăm la un nou pas în direcția reabilitării și modernizării unora dintre acestea. Direcția de Drumuri Județene a scos la licitație serviciile de întocmire a documentației tehnice – expertiză tehnică, documentație de avizare a lucrărilor de investiții, documentații pentru obținerea certificatului de urbanism și a avizelor din certificatul de urbanism – pentru patru loturi de drumuri județene.

Primul lot cuprinde modernizarea DJ 571 C, pe tronsonul cuprins între DN 57 Ciclova Română – Socolari – Potoc; lotul 2: modernizarea DJ 587 Fârliug – Zorlențu Mare – Brebu; lotul 3: modernizarea DJ 683 Zăvoi – Poiana Mărului și lotul 4: modernizarea DJ 573A – DN 57 Vrani – Vărădia – Berliște – Nicolinț.

Valoarea estimată a achiziției publice este de 640.000 de lei, serviciile aferente celor patru loturi putând fi atribuite chiar și unui singur ofertant, cei interesați fiind așteptați până în 17 august, dată la care vor fi deschise, electronic, eventualele oferte pe SICAP.

JCS-Antoniu Mocanu