Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Micii gimnaști, legitimați la Clubul Sportiv Școlar Reșița, au cucerit la sfârșitul săptămânii trecute șase medalii la Campionatul Național Școlar, de la Buzău! Alexandru Puiu a reușit să se remarce, obținând patru medalii de bronz!

„Am participat la finala Campionatului Național Școlar, unde am obținut rezultate foarte bune. Am reușit să câștigăm șase medalii de bronz, la juniori III, nivel patru. De asemenea, am luat locul trei pe echipe, iar sportivul Paul Țîrlea a obținut medalia de bronz la cal și locul șase la individual. Celălalt component al echipei, Albert Popescu, s-a clasat pe locul șase la cal. Alexandru Zăpârtan a obținut locul șase la sărituri. La juniori III, nivelul patru, la o categorie puțin mai mare, sportivul Alexandru Puiu a avut o evoluție remarcabilă și a cucerit patru medalii de bronz, locul patru la individual, locul trei la sol, la cal cu mânere, la inele și la bară fixă. Cel mai mic participant al nostru a fost Marian Lucas, care s-a aflat la prima lui competiție și este în primul an din categorie. Acesta a obținut locul 21 la individual. Pot spune că sunt mulțumit de rezultate, dar se putea mult mai bine. Ținând cont că s-a schimbat programa de clasificare, iar cerințele sunt mult mai grele, rezultatele obținute sunt foarte bune”, a declarat Alexandru Avram, antrenor al Clubului Sportiv Școlar Reșița.

De pregătirea sportivilor se ocupă antrenorii Alexandru Avram, Robert Bălan, Mihaela Rugaci şi Robert Paşca. Ultimul a fost prezent la această competiție și în calitate de arbitru.

JCS-Ștefan Moraru