Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Pe perioada verii, sunt anunțate spectacole cu Ansamblul Bârzava și teatru pentru copii!

Primăria a demarat investițiile pe Platoul Secu încă de anul trecut, când au fost amenajate pontoane noi și a fost realizat și un punct de alimentație publică.

Conform primarului Ioan Popa, investițiile vor continua întrucât, zilele trecute, consilierii locali au aprobat un proiect prin care primăria va achiziționa mai multe imobile pe care fostul concesionar le-a ridicat în zonă în ultimii ani. De asemenea, primăria vrea să pună la punct un calendar conform căruia Ansamblul „Bârzava” va susține spectacole în fiecare weekend. Se vrea și organizarea de spectacole de teatru pentru copii, întrucât există o foarte bună colaborare între Primăria Reșița și actorul Dan Mirea. Locația fiind aproape de oraș, transportul publicului spre Secu ar putea fi realizat de către TUR Reșița.

Primarul a vorbit și despre festivalul de Florii, care, pe lângă expoziția de flori, va cuprinde și diverse momente artistice. De asemenea, în privința teraselor din centrul orașului, Ioan Popa îi invită pe cei care le dețin să le deschidă cât de curând. „Avem o hotărâre de consiliu local care compensează pierderile pe care le-au avut anul trecut din cauza reabilitării centrului. Am stabilit că în lunile aprilie și septembrie să beneficieze de gratuitate la chirie”, a încheiat primarul.

JCS-Ionel Ivașcu