Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Maxagro continuă – prin Drumuri și Poduri Banat – lucrările la DN 68 Oțelu Roșu-Caransebeș. După ce au fost finalizate lucrările de frezare a tronsonului vizat, s-a trecut la așternerea de covor asfaltic!

Potrivit celor de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, săptămâna aceasta, în județul nostru se mai derulează lucrări de consolidare pe DN 67D Băile Herculane-Valea Cernei, cele de pe DN 57 Berzasca, de construire a polatei pentru protecția drumului de căderile de pietre de pe versant, precum și lucrări de reparații la carosabil pe DN 57, DN 57B și DN 58.

Foto: DRDP Timișoara

1 Comentariu

  1. criblura sau pietris Reply

    Politicienii nostri, ministrul Grindeanu, presedinti de CJ, primari, directori, sunt pasionati de lucrarile de drumuri si strazi. Banii izvorasc din piatra seaca. Se toarna straturi mai subtiri ca in proiecte, se inlocuieste piatra concasata de cariera de munte cu pietris de rau la 1/2 din pret. Economiile se impart frateste intre politicieni si constructori. Durabilitatea drumurilor este mai mica, dupa 1-2 ani sunt necesare alte lucrari, alte fonduri.

Adaugă comentariu