Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Campionatul Ligii 3 se reia, iar echipele cărășene se vor duela între ele încă din prima etapă din 2022! Partida dintre AFC Voința Lupac și CSM Reșița va avea loc sâmbătă, 12 martie, de la ora 15:00, pe stadionul echipei pregătite de Boșco Vișatovici.

CSM Reșița este lider autoritar, cu 43 de puncte, la 12 puncte de CSM Deva, ocupanta locului II. Voința Lupac este pe poziția a IV-a și se luptă pentru prezența în play-off-ul competiției. De la CSM Reșița vor lipsi Dudea și Velcotă, nefiind încă recuperați 100% după accidentările suferite în perioada de pregătire.

„Începem partea a doua a campionatului și tot timpul primele jocuri sunt și cele mai complicate pentru că venim după pauză atât noi, cât și adversarii noștri. Întâlnim o echipă care ne-a pus probleme în meciul tur și care în proporție de 99% este deja în play-off. Are jucători cu experiență, Lupacul s-a întărit în această perioadă și aici aș putea să menționez transferul lui Andrei Vaștag, el fiind un jucător care poate face diferența. Suprafața de joc va fi destul de îngustă și cu siguranță că va avantaja echipa gazdă. După părerea mea, cheia jocului este la noi și trebuie să arătăm ca o echipă determinată care caută să câștige. Vom trata jocul foarte serios și am așteptări mari de la jucătorii mei. Au revenit la antrenamente recent Dudea și Velcotă, dar nu sunt încă apți 100% pentru jocul de la Lupac”, a declarat Dan Alexa, antrenorul CSM Reșița.

Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac, a spus: „Se reia campionatul și vom întâlni cel mai puternic adversar și cea mai solidă echipă. Experiența Reșiței s-a văzut în prima parte a campionatului, iar valoarea jucătorilor nu poate fi pusă la îndoială. Încerc cu băieții să pregătim meciul cât mai bine și ne dorim să nu dăm șanse adversarului să vină peste noi. Ne dorim să scoatem un rezultat pozitiv”.

JCS-Ștefan Moraru