Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Formația din Valea Domanului are parte de multe meciuri amicale în stagiul de pregătire din Slovenia! 

Vineri, fotbaliștii pregătiți de Flavius Stoican au cedat cu scorul de 1-2 în fața echipei ND Ilirija Ljubljana, în primul joc de pregătire. Adversarii au condus la pauză cu 1-0, printr-un gol marcat în minutul 31, au avut 2-0 după o altă reușită din minutul 61, în timp ce Reșița a redus din diferență pe final, în minutul 81, prin Moussa Samake, un jucător din Mali, fost la CSM Olimpia Satu Mare în sezonul trecut de Liga 3, sub formă de împrumut de la CFR Cluj! Acesta este în probe în echipa lui Stoican.

CSM Reșița vs Ilirija: I. Rus (Dincă 60′) – Dolghi (Gomboş 65′), Elton da Silva (Rimovecz 46′), Dudea (Bocșan 60′), Fota (Chera 65′) – Al. Negru (Samake 80′), Dam. Isac (Jerdea 65′) – Cioiu (D. Fărăgău 37′), Haită (Tucaliuc 37′), Andr. Burlacu (Doană 46′) – Lascu (M. Angelov 65′).

În ziua de sâmbătă, Reșița a avut parte de un triunghiular alături de CSM Unirea Alba Iulia, echipă antrenată de către Alexandru Pelici, și echipa slovenă ND Gorica. Astfel, băieții pregătiți de Stoican au jucat doar o repriză cu fiecare dintre cele două formații. CSM Reșița a învins cu 2-0 pe ND Gorica prin golurile marcate de Cosmin Tucaliuc și Alexandru Negru, iar în al doilea meci al zilei rosso-nerii au câștigat, la limită, scor 1-0, cu Unirea Alba Iulia, prin golul marcat de Andrei Burlacu.

Următorul amical programat va fi pe 23 iulie, cu FC Damac, echipă unde evoluează Nicușor Stanciu și care este antrenată de Cosmin Contra. Pe 25 iulie, rosso-nerii vor mai întâlni FC Ittihad Kalba.

Pe data de 3 august va începe Liga 2, unde Reșița va juca pe teren propriu cu FCU Craiova 1948.

JCS-Ștefan Moraru