Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a disputat două meciuri amicale cu echipe din Superligă în această pauză competițională datorată meciurilor echipelor naționale! În primul amical, CSM Reșița a pierdut, scor 1-4, cu FCU 1948 Craiova. După „dușul rece” administrat de olteni, elevii lui Flavius Stoican s-au trezit și au învins cu 2-1 pe Universitatea Cluj. Rosso-nerii au disputat ambele jocuri în deplasare!

„Sunt mulțumit de băieți ca și atitudine, efort și determinare. Avem mult de muncit și multe lucruri de pus la punct, deoarece vreau să fim o echipă care și-a găsit identitatea. Vrem să fim o echipă care știe exact ce are de făcut atunci când are mingea în posesie. Ne dorim ca noi să conducem jocul indiferent de adversarul cu care jucăm. Nu va fi ușor, dar ceea ce mă bucură este faptul că văd din partea jucătorilor preocupare și sunt atenți la ceea ce le transmit. Totuși, trebuie să mai exersăm, pentru că facem greșeli. Este important să credem în ceea ce vrem noi să facem și trebuie eliminate cât mai multe greșeli din jocul nostru. Vreau să jucăm un fotbal frumos atunci când intrăm în posesia mingii. După părerea mea, suntem pregătiți de meciul de la Hunedoara din punct de vedere mental. Este clar că vom avea nevoie și de șansă în anumite momente, deoarece ocazii vom avea. Trebuie să fim atenți și să băgăm mingea în poartă în momentul în care vom avea ocazii. Ca o dezamăgire după aceste două meciuri amicale este faptul că Nicușor Fota are ceva probleme medicale, dar sper ca până la ora partidei cu Corvinul el să fie apt de joc.”, a declarat Flavius Stoican, antrenorul Reșiței.

Urmează pentru CSM Reșița duelul din deplasare cu CS Corvinul Hunedoara, meci ce se va disputa sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 11 și va conta pentru etapa a VI-a a Ligii 2.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: FC Universitatea Cluj