Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut sâmbătă, 16 martie, partida din deplasare cu FC Argeș, scor 1-0 pentru piteșteni, în ultima etapa a sezonului regular! Patrick Dulcea a profitat de o greșeală în apărarea echipei lui Flavius Stoican și a marcat singurul gol al întâlnirii în minutul 26!

Reșița a încheiat acest campionat pe locul 10, cu 27 de puncte, și va juca în play-out.

„A fost o partidă echilibrată și cred că am întâlnit o echipă care era rănită. FC Argeș a câștigat această partidă și cu un pic de șansă, dar șansa face parte din joc și vreau să o felicit pentru că a fost o echipă precaută și care a stat bine în teren, mai ales în defensivă. Noi am încercat să revenim după acea eroare comisă, dar ne-a fost destul de dificil. Am controlat jocul, am avut o posesie a mingii cu progresie, doar că în ultimii metri nu am fost lucizi ori la ultima pasă, ori la finalizare. Una peste alta, felicit gazdele, iar noi trebuie să ne refacem pentru că va începe un play-out în care vreau să fim așa cum îmi doresc eu. Ne propunem în play-out să câștigăm fiecare meci. De asemenea, noi jucăm bine pe teren propriu și vreau să încerc să schimb mentalitatea, în sensul în care pe teren advers plecam cu șansa a doua. Vreau și la meciurile din deplasare șansele să fie egale. Și la acest meci cu FC Argeș am încercat să fim echipa care controlează jocul și ne-a și ieșit. Am avut câteva atacuri poziționale în care am dus mingea aproape de careul advers, dar fără finalizare. Obiectivul va fi să tratăm fiecare meci în parte foarte serios. Cred că în acest sezon am meritat exact cât am oferit și sunt foarte realist. Au fost și partide în care poate nu meritam mai mult. Totuși, echipa este într-o creștere vizibilă și ne-am găsit un nucleu de bază. Avem în pepiniera proprie jucători tineri talentați și cred că suntem pe un drum bun. Vrem să ne consolidăm poziția din clasament și să nu avem grijile retrogradării, cu multe etape înainte de final.”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

CSM Reșița: I. Rus – Dolghi (Bărboianu 60′), Dudea (cpt.), Rimovecz – Gomboș (I. Doană 60′), Dam. Isac (Mensah 67′), D. Fărăgău, Fota (Chera 67′) – Drăghiceanu, Lascu, Andr. Burlacu (Cip. Rus 70′). Rezerve neutilizate: Mereu – Al. Negru, Al. Sabău, Napoleone.

CFC Argeș: Straton – Esteban Orozco, Balaur, M. Tudose – Tofan (cpt.), Rob. Boboc (Rădescu 46′), I. Nortey, Borța – P. Petrescu (M. Angelov 83′), Bg. Rusu (Buhăcianu 69′), Dulcea (Y. Pîrvu 63′). Rezerve neutilizate: Micle – Haită, R. Ciuciulete, Andr. Șerban, A. Mircea.

JCS-Ștefan Moraru