Caraş-Severin, Romania

OȚELU-ROȘU – Cupa „Cetate Deva” la kickboxing a avut loc la finalul săptămânii trecute, cu 46 de cluburi, 360 de sportivi participanți și trei ringuri de luptă concomitent. ACS Complex Gym Oțelu Roșu a fost reprezentat de nouă sportivi, din care patru au fost la primul lor meci, obținând rezultate foarte bune!

Au reușit să câștige medalii de aur Florea Andreea, Puiulescu Maria, Geantă Ionela, Lungu Marcus, Neagu Robert, Măran Emanuel, Sabău David, iar medaliile de argint au fost cucerite de Cernescu Casian și Table George.

„Încă o dată acești minunați copii ne-au reprezentat cu fruntea sus, făcându-mă încă o dată mândru că îi antrenez. Mulțumim pentru ajutor în această deplasare tuturor părinților care ne susțin necondiționat. A fost o competiție foarte mare și foarte bine organizată. În perioada următoare vom participa la Campionatul European de kickboxing, versiunea ICO, ce se va desfășura în perioada 12-14 aprilie la Nagykanisza (Ungaria). La această competiție internațională vom participa cu patru sportivi, sperăm să ne întoarcem acasă victorioși și cu cât mai multe si strălucitoare medalii.”, a spus antrenorul Adrian Lungu, de la ACS Complex Gym Oțelu Roșu.

JCS-Ștefan Moraru