Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – După ce Progresul Ezeriș nu s-a mai înscris în Liga a IV-a, Cristian Șodâncă va fi noul director executiv la clubul FC Nera Bogodinț, formație care începe să aibă pretenții din ce în ce mai mari în campionatul județean de fotbal!

„Începând din această săptămână sunt team manager la Nera Bogodinț, o echipă privată, la fel cum era și Progresul Ezeriș. Consider că patronul de la Bogodinț este un pic mai serios decât pe cel pe care l-am avut la Ezeriș. Pot spune că cei de la Nera m-au dorit cel mai mult. La Ezeriș nu am mai avut echipă de Liga a IV-a, am zis să nu ies din circuitul fotbalistic județean și am acceptat această ofertă, în detrimentul altor cluburi, care m-au dorit mai mult sau mai puțin. Am acceptat propunerea patronului Flavius Breșneni, a directorului Andreea Ignat și a antrenorului Rafael Lupu. Ei au fost cei care m-au dorit. Îmi convine faptul că Nera Bogodinț joacă meciurile de pe teren propriu la Clocotici, iar jucătorii într-o proporție de aproape 90% au fost și la Progresul Ezeriș. Nu va fi foarte greu să mă integrez și vom încerca să facem treabă. Ne propunem să vedem care este situația concretă de la club, iar pe plan fotbalistic vrem să câștigăm fiecare meci. Cu siguranță că în pauza de iarnă vom trage linie și vom vedea ce vom putea îmbunătăți. Deocamdată, la nivelul lotului nu putem face îmbunătățiri, deoarece nu suntem în perioada de transferuri. După pauza de iarnă vom vedea pe ce posturi vom avea nevoie de jucători. Vrem să fim cât mai aproape de podium până la pauza de iarnă, acest lucru ni-l propunem!”, a declarat Cristian Șodâncă, noul team manager de la Nera Bogodinț.

„Avem deosebita plăcere să îi urăm bun venit în echipa noastră domnului Cristian Șodâncă. Cu o experiență extinsă, atât la nivelul fotbalului județean, cât și la cel de Liga 3, Șodâncă va îndeplini funcția de Director Executiv și ne va ajuta în a deveni un club profesionist, în adevaratul sens al cuvantului, așa cum ne dorim cu toții!, transmite și clubul cărășean din Liga 4.

După primele două etape din noul sezon al Ligii a IV-a, Nera Bogodinț este pe locul 5, cu 4 puncte. Cu punctaj maxim după primele două jocuri sunt patru formații: Magica Caransebeș, Slatina Timiș, Nera Bozovici și Bistra Glimboca.

JCS-Ștefan Moraru