Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Aproximativ 100 de copii născuți în anul 2015, de la 7 cluburi din sud-vestul țării, au făcut spectacol timp de două zile în sala „Alexandru Duicu” din Băile Herculane!

Prima ediție a Kinder Cup Băile Herculane s-a desfășurat la finalul săptămânii, iar acum urmează și alte turnee, în toate localitățile unde clubul Mundo are filiale. La primul turneu de fotbal juvenil găzduit de stațiunea de pe Valea Cernei au fost prezente, alături de cele două echipe ale clubului Mundo, Ripensia Timișoara, Sorii Lupeni, CFR Timișoara, CSȘ Drobeta Turnu Severin, Frontiera Drobeta Turnu Severin și CSM Resița.

„A fost un turneu interjudețean în care am avut bucuria și plăcerea să avem oaspeţi din patru județe din acest colţ de țară. Am avut echipe invitate din Timiș, Hunedoara, Caraș-Severin și Mehedinți. Aproximativ 100 de copii, alături de părinții lor, au creat o atmosferă energizantă și foarte frenetică pe parcursul celor două zile de turneu. Au fost aproximativ douăzeci de ore de întrecere, 27 de partide foarte antrenante. Au fost multe pasiuni, am văzut un fotbal de calitate, copiii sunt foarte buni, chiar ne-am simțit bine în cele două zile petrecute în Băile Herculane. Noi ne-am luat, ca să zic așa, un angajament față de părinții copiilor din toate filialele noastre, să oferim în fiecare an, în fiecare localitate, câte un astfel de turneu. În funcție de numărul de copii din filiala respectivă, diferă categoria de vârstă căreia ne adresăm. Dar ne-am luat acest angajament și am început cu Măureniul, am continuat acum cu Băile Herculane şi va urma în data de 19 mai localitatea Mehadia, unde vom găzdui un turneu pentru copii născuți în 2013. Bineînțeles, nu uităm nici filiala-mamă, Reșița, unde pe data de 9 iunie va fi un turneu adresat copiilor născuți în 2014. Bineînțeles că la toamnă vom relua aceste turnee și va veni rândul filialelor din Oravița, Teregova  și,  posibil, din nou Herculane și Reșița.”, a spus Nicu Belcea, managerul administrativ de la Mundo.

JCS-Ștefan Moraru