Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a prelungit contractele mai multor jucători, care au contribuit din plin la atingerea obiectivului de a rămâne încă un sezon în Liga 2!

Astfel, golgheterul Ligii 2 cu 14 goluri, Marian Drăghiceanu va continua alături de CSM Reșița. De asemenea, căpitanul echipei în sezonul trecut a fost Alin Dudea, care și el și-a prelungit contractul cu formația din Valea Domanului. Contractul antrenorului Flavius Stoican a fost prelungit automat după ce echipa a avut un parcurs foarte bun în Liga 2, fiind foarte aproape să prindă play-off-ul.

Pentru sezonul competițional 2024/2025 al ligii secunde și-au mai prelungit contractele cu CSM Reșița fotbaliștii Andrei Burlacu, Vlad Chera, Elton da Silva, Erico da Silva, Nicușor Fota, Andrei Lascu, Alexandru Negru și Sergiu Rimovecz. „Ne dorim să mai aducem doi sau trei jucători. Vom merge în continuare cu acest grup pe care-l avem acum, deoarece în sezonul trecut cred că am făcut o figură frumoasă.”, a spus Cristi Bobar, directorul clubului.

Totuși, sunt și jucători care și-au încheiat conturile cu CSM Reșița, după ce au ajuns la finalul contractului și nu li s-a mai oferit prelungirea: Francisc Cristea, Luca Napoleone, Mediop Nndiaye și Ciprian Rus. „Le mulțumim pentru aportul adus echipei și le urăm multă baftă în continuare!”, a fost mesajul de despărțire al clubului din Valea Domanului.
JCS-Ștefan Moraru