Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida de vineri, 21 octombrie, din deplasare, cu Crișul Chișineu Criș, din etapa a IX-a a Ligii 3, Seria a VIII-a! Antrenorul Cheregi a precizat faptul că terenul a fost unul greu, iar adversarul a abordat un joc foarte tacticizat, în care ocaziile aproape că au lipsit!

Și după acest joc Reșița a rămas pe primul loc, cu 20 de puncte, Ghiroda s-a apropiat și are 18, iar Lipova este pe 3, cu 16 puncte.

„Îmi doream victoria, cum îmi doresc mereu victorii, dar la acest joc am obținut doar un punct. Este un punct muncit, am întâlnit un adversar ambițios, bine organizat, știam acest lucru. Îl cunosc pe Stupar, știu cum lucrează, țin să-l felicit pentru modul cum arată echipa. Știam că ne așteaptă un meci greu, nu pot să zic că sunt mulțumit de scor, dar este un punct care în ierarhia finală în mod sigur va conta. Ocazii au fost foarte puține, a fost un joc tacticizat de ambele părți, nu ne-a ajutat nici terenul. Nu o să dau acum vina pe teren, dar el nu ne-a avantajat pe faza de construcție. În a doua repriză am schimbat puțin sistemul, am trecut la doi atacanți, dar jocul a fost închis, tacticizat. A fost un tur bun, din punctul meu de vedere, dacă ne amintim cum am pornit la drum cu obiectivul nostru, care este acela de a reconstrui, de a da tinerilor posibilitatea de a juca. Una peste alta, suntem pe primul loc, un loc ce ne face o deosebită plăcere, ne onorează. Știm că ne așteaptă încă multe meciuri grele, dar este un loc meritat și eu mă bucur când aud peste tot că echipa noastră este echipa care joacă fotbal. Noi în continuare vom antrena tot același principiu, acela de a juca fotbal, indiferent de adversar și de suprafață terenului. Echipele din această serie sunt echipe bune, organizate, cu antrenori buni, cu jucători buni. Asta am declarat-o de la început, făcând o paralelă cu seria de anul trecut. Începem returul la Buziaș, unde Cosmin Petruescu este un antrenor care lucrează și el foarte bine, are o echipă bine așezată în teren și este clar că nu ne așteaptă un meci ușor, sub nici o formă. Dar, trebuie să mergem și să scoatem maximum de puncte”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

CSM Reșița: Zimmermann, Szijj (46 Fota), Ardei, Rimovecz, Bărboianu, Velcotă, Breșneni (77 Chera), R. Petre (46 Aboubacar), Drăghiceanu (77 Popescu), Al. Negru (85 Mihaly) și Avramovici. Rezerve: Mereu, Curescu și Căpățână.

În etapa următoare, reșițenii vor pe 29 octombrie, în deplasare, cu CS Phoenix Buziaș, echipa de pe locul 7.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: sportarad.ro