Caraş-Severin, Romania

DOGNECEA – Este povestea dispariției unui bărbat de 45 de ani din comuna Dognecea – cunoscut cu probleme medicale –, căutat încă din 27 septembrie!

„Dacă l-ați văzut, vă rugăm să anunțați imediat Poliția!“, este mesajul cu care autoritățile fac publică dispariția bărbatului. Oamenii legii efectuează cercetări pentru a-l găsi după ce acesta a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii bocșeni au fost sesizați, vineri, 27 septembrie, că în urma unor discuții cu sora sa, Cosmin Ion Dumitru a plecat în pădure, după ce și-ar fi provocat singur tăieturi la mâna dreaptă.

„Semnalmente: 1,70 metri înalțime, greutate 70 kg, ochi căprui, tuns scurt, prezintă plăgi tăiate la mâna dreaptă. În zilele de 27 și 28 septembrie au fost organizate acțiuni de căutare și scotocire, cu efective mărite, la care au participat polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pădurari și voluntari, căutările bărbatului fiind extinse din localitatea Dognecea până la limita cu localitățile Rafnic, Lupac, Calina și Ocna de Fier, atât în interiorul localităților, cât și în zonele de pădure de pe raza acestora. De asemenea, a fost folosită o dronă din dotarea Poliției de Frontieră, câinele de urmă de la Poliția Municipiului Caransebeș, precum și autovehicule de teren, având în vedere suprafața mare de pădure verificată, dar până în prezent persoana nu a fost depistată. Căutările au fost reluate în cursul dimineții de luni. Cei care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.“, transmite Poliția județului.

JCS-A.M.