Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Nu, nu este vorba despre doi pugiliști rătăciți prin munți, ci despre două patrupede găsite dezorientate printre mașini și oameni, în zona Jandarmeriei cărășene!

Totul s-a întâmplat miercuri, când jandarmii montani care se întorceau din misiune au remarcat doi câini din rasa Boxer, speriați și dezorientați, care alergau printre mașini și locuitorii imobilelor din apropierea Inspectoratului de Jandarmi Județean „Gl.bg. Vasile Zorzor“ Caraș-Severin.

„Cu profesionalism și promptitudine, jandarmii au reușit să îi prindă pe cei doi patrupezi și să îi aducă în siguranță la sediul unității, iar în aproximativ o oră, structurile de ordine publică au reușit să-l identifice pe stăpânul acestor animale. În timpul cât câinii s-au aflat în custodia noastră, aceștia au beneficiat de îngrijire adecvată: fiind hrăniți și hidratați. Stăpânul câinilor s-a prezentat în cel mai scurt timp la sediu pentru a-i lua acasă, acesta declarând că cei doi patrupezi au reușit să fugă din curtea imobilului său, iar el i-a căutat încă de dimineață, îngrijorat de dispariția lor. Ne bucurăm că acest incident s-a încheiat cu bine și că patrupedele se află acum în grija atentă a stăpânului lor.“, au precizat jandarmii, pe o pagină de socializare.

JCS-A.M.