Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În cadrul unei recunoaşteri aeriene efectuate aseară, salvatorii cărăşeni au identificat mai multe focare de incendiu de vegetaţie uscată, în Vârful Arjana, din zona Cracul Teiului, în Munții Cernei!

„Pentru stingerea incendiului au acționat forte ale Detașamentului Caransebeș, SVSU Cornereva si lucrători silvici. Intervenția a fost reluată astăzi, la locul incendiului concentrându-se forţe de la Detașamentele de Pompieri Reşiţa şi Caransebeş (20 de pompieri) şi lucrători silvici de la Ocolul Silvic Mehadia. Pompierii militari intervin cu două autospeciale cu apă, două autoutilitare de teren 4×4, bazine de apă de 1.000 de litri, saci stingători, turbosuflante, pliciuri și lopeți. În acest moment, mai sunt două focare, incendiul manifestându-se pe aproximativ 1 hectar. Ard lăstăriș, frunze și doborâturi într-o pădure de cer“, informează salvatorii cărăşeni.

UPDATE. În jurul orei 14.30, salvatorii au anunţat stingerea incendiului de vegetaţie şi litieră de pe Vârful Arjana, din Munţii Cernei.

JCS-A.M.