Caraş-Severin, Romania
CARAȘ-SEVERIN – Pe lângă accidentul mortal de la Iaz, în care doi tineri au murit, polițiștii, pompierii și salvamontiștii cărășeni s-au confruntat și cu alte incidente în ultimele 24 de ore.

Sâmbătă, 23 decembrie, n-a avut deloc aerul primei zile de vacanță. De dimineață a fost anunțat un cod galben de ceață şi unul portocaliu cu intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 120 de kilometri la oră, iar o persoană s-a rătăcit pe Muntele Mic, în zona Telescaun. Până la urmă, cel rătăcit a fost recuperat de cei de la Salvamont.
Un autoturism a luat foc lângă terenul de sport din satul Măru, comuna Zăvoi, iar la Ezeriş o casă a fost cuprinsă de incendiu.
A fost raportat un accident rutier între un tir şi un autoturism pe DN 6, la Slatina Timiş, cu o victimă neîncarcerată. Iar la intrare în Plugova, tot pe DN 6, şoferul unui autoturism a suferit un stop cardio-respirator. Omul a reuşit să oprească maşina înainte de a provoca un accident. Însă, din nefericire, a decedat. Seara s-a încheiat cu alt accident tragic, produs pe DN 68, la ieșirea din Iaz spre Obreja, în urma căruia două persoane şi-au pierdut viața, iar alta a fost rănită.