Va fi un disconfort masiv, voi fi înjurat de oameni! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Spune primarul Ioan Popa, explicând că vor demara foarte multe lucrări în oraş, inclusiv pentru tramvai, pentru care se vor reloca parcările de pe Făgăraşului, de pe tronsonul cu sens unic, unde circulaţia va fi reluată pe ambele sensuri! 

Şeful administrativului reşiţean este foarte conştient de faptul că lucrările din oraş creează disconfort, mai ales că în perioada următoare oraşul va deveni un adevărat şantier. Însă are şi o glumă pentru asta: „Dacă vrei să faci omletă, trebuie să spargi ouăle!“.

Cât despre startul lucrărilor, Ioan Popa, primarul municipiului Reşiţa, a declarat: „Vom începe să relocăm parcările de pe Calea Făgăraşului, de la Bazinul de Înot, până în zona Renk, astfel încât să ne pregătim pentru eliberarea şi preluarea traficului în dublu sens pe Calea Făgăraşului, până când vom finaliza tronsonul de tramvai Ada-Kaufland“.

În ce stadiu sunt procedurile? „Licitaţia pe tramvai este la ora actuală pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, a precizat edilul într-o conferinţă de presă. S-a solicitat o prelungire de 15 zile, am aprobat-o. Sunt extrem de multe întrebări, ne-a venit un calup de 400 de întrebări, colegii noştri au răspuns la ele de-a lungul unei săptămâni. Interesul este destul de crescut şi sper ca, după închiderea procedurii, de la jumătatea lui aprilie, să vă putem anunţa un câştigător cât mai curând cu putinţă. Noi sperăm să demarăm lucrările în cursul verii acestui an“, a încheiat edilul.

JCS-A.M.

1 Comentariu

Adaugă comentariu