Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După ce municipalitatea reşiţeană a întrerupt semafoarele din oraş pentru lucrări de modernizare a acestora, peste weekend, inclusiv luni, 11 iunie, acestea nu vor avea funcţionalitatea pe care şi-ar dori-o participanţii la trafic.

Mai exact, vor funcţiona pe galben intermitent semafoarele din Centrul Civic – din dreptul Centrului de Transfuzie Sanguină, cel de pe Valea Domanului – de la Finanţe, precum şi cel de pe Bulevardul Republicii – de la Complexul Victoria. Ce înseamnă acest lucru? Se cere atenţie sporită iar, potrivit legislaţiei, conducătorii auto trebuie să circule cu viteză redusă şi să respecte regulile de circulaţie aplicabile zonei, semnificaţia indicatoarelor rutiere şi, dacă e cazul, indicaţiile poliţistului rutier.

2 Comments

  1. avem si noi vreo 5-6 semafoare si alea, atunci cind e cald asau prea rece, sau din alte motive, acestea clipesc dragut cu galbenul specific, si ne invita la atentie sporita? dar ce ne am face cu citeva sute sau eu stiu cite? sau astea nu sint ale primariei?

  2. Instalatiile functioneaza continuu din 1995 si au fost modernizate in 2013, doar ca manariile si interesele taiteilor actuali aveau nevoie de o noua licitatie (de comision). Ca sa puna eventuale chinezarii in loc, mai proaste si mai scumpe. Sau deloc.
    De ce ar construi altele acolo unde este nevoie si s-au intamplat accidente?
    Nu! Le stricam („modernizam”) pe cee pe care le avem bune.
    Interese de comisioane la achizitii, nimic altceva.

Adaugă comentariu