Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Între cei doi, ambii studenți, ar fi izbucnit o ceartă pe fondul geloziei, în urma căreia tânărul de 23 de ani a luat un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o pe prietena sa în zona gâtului!

Potrivit Poliției Timiș, „în 22 martie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără ar fi fost găsită inconştientă cu urme de sânge, într-o cameră a unui apartament, situat pe bulevardul General Ion Dragalina, din Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului constatând faptul că cele sesizate se confirmă, tânăra fiind întinsă pe pat, decedată. Tânăra de 21 de ani prezenta la nivelul corpului multiple plăgi provocate cu un obiect tăietor-înţepător.”

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat rapid pe autorul crimei, acesta fiind chiar iubitul victimei, un tânăr de 23 de ani, care a fost a fost depistat acasă, la părinți, în localitatea Pojejena. Judecătorii timișoreni au decis arestarea pentru 30 de zile a studentului din Caraș-Severin.

JCS-L.A.

FOTO: tion.ro