Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Poli Timișoara – HC Adrian Petrea, în optimile de finală ale Cupei României.


În urma tragerii la sorți efectuată luni, 10 noiembrie, la sediul Federației Române de Handbal, au fost stabilite partidele din optimile de finală ale Cupei României la handbal masculin, care vor avea loc într-o singură manșă, în această lună.

Pe lângă formațiile din Liga Națională s-au înscris și trei divizionare A, iar printre acestea se numără și HC Adrian Petrea Reșița, liderul neînvins al Seriei B. Handbaliștii reșițeni vor avea parte de un adversar zonal tradițional, Poli Timișoara, care activează în Liga Națională.

Partida este programată pentru data de 27 noiembrie, și conform tragerii la sorți acesta va avea loc la Timișoara. Iată și celelalte meciuri din optimile de finală ale Cupei României: „U” Cluj – HC Odorhei, HC Argeș Pitești – HC Vaslui, HCM Minaur Baia Mare – Potaissa Turda, CSA Steaua București – CSM București, AHC Dunărea Călărași – HCM Constanța, Dinamo București – Știința Bacău, Energia Pandurii Târgu Jiu – CSU Suceava.

Până la meciul din Cupa României, HC Adrian Petrea Reșița se va confrunta în campionat cu echipa secundă a celor de la Poli Timișoara, în etapa a noua a Diviziei A, Seria B. Partida va avea loc sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 17, la Sala Polivalentă din Reșița.

Echipa reșițeană conduce în clasament cu punctaj maxim, 24 de puncte, și este una dintre candidatele la promovarea în Liga Națională de handbal masculin.

2 Comments

Adaugă comentariu