Caraş-Severin, Romania

CORNEA – Accidentul s-a produs în această dimineață, în coliziune fiind implicate două vehicule!

„Trafic îngreunat pe DN 6, la Cornea, județul Caraș-Severin, în urma unui accident între un autoturism și o camionetă. Se circulă pe 1/2 cale până estimativ la ora 9:30.”, informează cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce conducea un autoturism din direcția Orșova către Caransebeș, un bărbat de 28 de ani, din comuna Cornea, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi întrat în coliziune lateral-stânga cu o autoutilitară înmatriculată în Olanda, condusă de un cetățean olandez în vârstă de 35 de ani. În urma impactului, bărbatul de 28 de ani a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeș pentru îngrijiri medicale.

„Ambii conducători auto au fost testați cu privire la consumul de alcool și droguri, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.

În continuare, DRDP recomandă adaptarea vitezei la condițiile de trafic în sezonul de iarnă! De altfel, drumarii au intervenit pe drumurile din Caraș-Severin în ultimele ore, în zonele unde a nins constant. „Pe drumurile naționale au intervenit 36 de utilaje cu peste 190 de tone de material antiderapant. Se circulă în condiții de iarnă pe DN 57B Oravița – Bozovici și pe DN 58 Reșița – Anina, pe carosabil fiind zăpadă îmbibată cu material antiderapant de 1-2 cm. În total, pe drumurile naționale și autostrăzile din zona de vest au acționat și patrulat, seara trecută, 80 de utilaje cu lamă și răspânditor, peste 460 de tone de sare fiind dispersate pe carosabil.”, spun cei de la DRDP.

JCS-L.A.

FOTO: DRDP Timișoara