Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Zilele trecute, la Registrul Auto Român Filiala Caraş-Severin s-a prezentat pentru verificări un superb Cadillac Eldorado Biarritz, an de fabricaţie 1978, ediţie limitată!
Momentul inedit a fost postat imediat pe pagina oficială de Facebook a instituţiei, specialiştii de la RAR făcând aluzie la glumele care circulă despre această maşină de lux, o adevărată „sufragerie pe roţi“.

„Probabil că glumele cu «sufrageria pe roți» au un sâmbure de adevăr, dacă ne imaginăm cât de confortabilă poate fi o călătorie cu o mașină precum cea fotografiată de colegii noștri din Caraș-Severin. În imagini este un Cadillac Eldorado Biarritz (1978), versiunea fiind una produsă în ediție limitată, de aproximativ două mii de exemplare. Biarritz a fost vândut cu un pachet de dotări de lux care, pe lângă ornamentele exterioare, plafonul cu inserții de vinil și gamele unice de culori, avea un interior care impresiona prin scaunele de piele de tip «pernă». Sub capotă se află un motor de 7 litri, V8 cu o cutie de viteze automată în 3 trepte.“, au precizat specialiştii de la Registrul Auto Român.

JCS-Nicoleta Moraru