Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Polițiștii au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei, două dintre ele pentru tâlhărie calificată, unul pentru conducere fără permis a unui autovehicul neînmatriculat!

Joi, polițiștii cărășeni au pus în aplicare 3 mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de instanțele de judecată. La Oravița, a fost vorba despre mandate emise de judecătoria din oraș pe numele a doi bărbați de 30 și 42 de ani, din Oravița și Socolari, condamnați la 5 ani și o lună, respectiv 3 ani de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. „Cei în cauză au fost condamnați de instanță după ce în luna noiembrie 2015, au pătruns în locuința a doi soți din satul Socolari cu scopul de a sustrage bunuri, iar în momentul în care au fost surprinși de părțile vătămate, cei doi le-au agresat fizic pe acestea, inclusiv cu un corp dur!“, se arată în comunicatul remis redacției.

Al treilea mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Reșița, a fost pus în aplicare de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale. „Un bărbat de 36 de ani din Reșița a fost condamnat de instanță la pedeapsa închisorii de 3 ani și 2 luni, după ce la data de 5 septembrie 2022 a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, fără a fi posesor de permis de conducere și fără ca autovehiculul să fie înmatriculat. Cele trei persoane au fost conduse de polițiști la Penitenciarul Timișoara, unde au fost depuse în vederea executării pedepselor!“, transmite Poliția județului.

JCS-A.M.