Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Este bilanțul bursei locurilor de muncă pentru absolvenți de vineri. Cei trei au fost angajați în meseriile de operator introducere și validare date și agent securitate!

Pentru bursa locurilor de muncă dedicată absolvenților, AJOFM a contactat 44 de agenți economici dintre care 16 au răspuns „prezent” oferind 160 de locuri de muncă. La eveniment au participat 148 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, 25 dintre acestea fiind absolvenți.

„Mulțumim agenților economici care au dat curs invitației noastre și reprezentanților Centrului Militar Județean, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi, ai Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Reșița, precum și prefectului Ioan Dragomir, care ne-au onorat cu prezența la bursă. Locurile de muncă rămase vacante în urma bursei vor putea fi consultate la sediul nostru din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, unde vor fi emise repartiţii persoanelor ce întrunesc condiţiile impuse de angajatori”, se arată în comunicatul primit din partea AJOFM Caraș-Severin.

JCS-Ionel Ivașcu