Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – A fost scos la licitație studiul de fezabilitate al proiectului celor patru județe din vestul țării – vizând realizarea impresionantului traseu de piste de biciclete!

Autoritățile timișene au publicat pe SICAP achiziția serviciilor de realizare a Studiului de Fezabilitate pentru proiectul „Cu bicicleta prin vest – traseu cicloturistic“, proiect în care Consiliul Județean Caraș-Severin are ca parteneri CJ Timiș, Arad și Hunedoara și care urmărește realizarea unui impresionant traseu lung de 1.700 de kilometri, din care 686 de kilometri se vor regăsi în județul nostru.

Licitația privește achiziția de servicii de realizare a studiului de fezabilitate cu elemente de DALI, prin investiția „Implementarea a 3000 km de trasee cicloturistice la nivel național”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Valoarea totală estimată a serviciilor este de 18.771.200 lei, fără TVA. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 16 februarie 2024, ora 15.00, când va avea loc și deschiderea ofertelor în SICAP. Iar perioada de implementare este de 14 luni.

Amintim faptul că, pentru realizarea pistelor în cele patru județe din vestul țării, finanțarea este de 142 de milioane de euro, dintre acestea, peste 50 de milioane revenind județului nostru.

JCS-A.M.

Foto: Banatul Montan