Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Dacă în weekendul 21-23 mai, reşiţenii au pus umărul la maratonul de vaccinare, acum a venit rândul rapelului. Este vorba despre administrarea celei de-a doua doze în cadrul maratonului de vaccinare „Reşiţa pune umărul!“. Campania se derulează în perioada 11-13 iunie!

„Timp de trei zile, persoanele care s-au vaccinat în timpul maratonului din 21-23 mai se vor prezenta la Centrul de vaccinare de la Școala Gimnazială «Mihai Peia» (Generală 6), strada Gratz, nr. 10, pentru efectuarea rapelului. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, se poate prezenta orice persoană care doreşte să se vaccineze, fără a fi nevoie de programare! Accesul la vaccinare este gratuit, pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani. Pentru cei care nu au împlinit vârsta de 18 ani, este necesară prezența unui părinte sau a tutorelui legal, în vederea semnării acordului pentru vaccinare“, informează Primăria Reşiţa.

În cadrul celor trei zile de campanie, vaccinurile sunt administrate între orele 8.00 şi 24.00. Sunt administrate doar seruri Pfizer-BioNTech. Iar doritorii au nevoie de actul de identitate. Amintim faptul că în cadrul maratonului din mai, de la Reşiţa, pentru care au fost disponibile o mie de doze, s-au vaccinat 895 de persoane.

JCS-A.M.