Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Subprefectul Alin Muntean a participat la cursurile de dezvoltare a competențelor administrative, desfășurate de Institutul Național de Administrație!

„A fost un program nou pentru administrație, cu formare în mod fizic și online, la care au participat aproximativ 90 de prefecți și subprefecți, fiind dezvoltate competențe specifice. Programul de formare absolvit a fost format din nouă module și s-a derulat pe o perioadă de șase luni. Domeniile cuprinse în aria curriculară au fost bazate pe activitatea specifică prefecților și au cuprins: rolul și atribuțiile suprefectului în sistemul administrativ românesc; aspecte de legalitate; elemente de leadership; comunicare în situații de criză; organizarea, coordonarea și controlul activităților în administrația publică; etc.”, a precizat subprefectul Alin Muntean.

De asemenea, acesta a participat și la întâlnirea de la Palatul Victoria unde a avut loc ceremonia de acordare a certificatelor de absolvire. La ceremonie au fost prezenți Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne și Aneta Matei, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.