Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cea mai bună trupă de striptease din România ajunge vineri în Club Bambbo. Un super show cu băieţii de la Taboo Boys – acesta este cadoul de mărţişor pregătit doamnelor şi domnişoarelor de clubul Bambbo Studio One. Evenimentul va avea loc mâine, 2 martie, începând cu ora 23.00, iar biletul costă numai 10 lei. Show-ul stripperilor de la Taboo Boys va fi prezentat de Mihai Mitoşeru, cel care îi însoţeşte pe băieţi în turneul din ţară pe care aceştia îl au în această lună.

Pe parcursul show-ului, stripperii de la Taboo Boys vor schimba mai multe ţinute şi, potrivit managerului clubului Bambbo, aceştia vor avea patru reprezentaţii a câte 15-20 de minute fiecare. După show-ul băieţilor, atmosfera va fi întreţinută de DJ Radoo, un mai vechi colaborator al clubului Bambbo, iar stripperii le vor oferi doamnelor autografe pe post de mărţişoare.

Vineri, în Club Bambbo, sunt aşteptate aproximativ 900 de persoane, aşa cum s-a întâmplat şi săptămâna trecută, când invitatul serii a fost rapperul Grasu XXL. De menţionat că, show-ul nu se adresează exclusiv femeilor, aşa că domnii îşi pot însoţi, cu încredere, partenerele în club. Pentru rezervări, cei interesaţi pot suna la numărul de telefon: 0757-10.11.11.