Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Casa Judeţeană de Pensii din Caraş-Severin deschide sezonul înscrierilor în cursa pentru bilete de tratament.O veste bună este dată de Casa Judeţeană de Pensii din Caraş-Severin, în sensul deschiderii înscrierii cererilor pentru acordarea de bilete de tratament pe 2013. Procedurile debutează în data de 4 februarie, iar formularele tipizate pentru cerere se găsesc la sediul CJP, la Biroul Bilete de Tratament.

Documentul trebuie însoţit de următoarele anexe: copia actului de identitate şi copia cuponului de pensie (acolo unde este cazul). Beneficiarii de legi speciale trebuie să completeze dosarul cu o copie după decizia de încadrare pe legea specială, persoanele cu dizabilităţi – o copie a certificatului de handicap, iar persoanele asigurate – o adeverinţă de la locul de muncă.

Cererile se pot depune zilnic, între orele 9.00 şi 13, la sediul CJP Caraş-Severin, Biroul Bilete de Tratament, cu cel puţin 60 de zile înainte de perioada solicitată pentru debutul sejurului, după cum ne-a informat Dorin Gheorghe Brăilă, directorul executiv al instituţiei.

Antoniu Mocanu